Proeflessen en recensies

Op zondag 22 maart wilden wij een gratis proefles verzorgen,


maar deze kon vanwege de Corona-perikelen helaas geen doorgang vinden. Heeft u interesse, neem dan contact op voor een proefles in de hopelijk nabije toekomst!

Er zijn geen speciale voorwaarden verbonden aan deze les, geef je van tevoren even op en neem ook gerust contact op als er vragen zijn:
info@kurukshetra.nl | 06-27481554 bij docente Ingrid Knelissen
Het is ook mogelijk een gratis proefles te volgen tijdens een van de wekelijkse lessen. Als je in aanmerking komt voor de beweegpas van Gemeente Venray kun je 4 gratis proeflessen Lichte yoga volgen. Klik op onderstaand logo voor verdere informatie over de beweegpas.

Hier volgt een aantal recensies van cursisten, in hun eigen woorden:

“Ik ben heel blij met deze yoga. Iedereen met beperkingen kan aan deze yoga deelnemen en zijn eigen ding doen. Je wordt er soepeler van, relaxed en heerlijk ontspannen.”

“Ik voel mij na de les als herboren!”

“Ik ben met yoga begonnen toen ik in de stress zat na het overlijden van mijn moeder, en ik moet zeggen, de yoga bracht en brengt mij heel veel rust en ik voel me na elke les als herboren. Ik ben iemand die al snel veel piekert maar de yoga geeft mij warmte en ik kan dan alles vergeten. Tevens heeft het de rouwverwerking een stuk eenvoudiger gemaakt.”

“Deze yoga is niet zwaar voor pijnlijke gewrichten.”

“Ik vind hier heel veel rust.”

“Ik ben yoga gaan doen omdat ik mij meer ontspannen wilde voelen. Vooraf had ik zo mijn twijfels omdat ik dacht dat yoga heel zweverig zou zijn maar door de fijne en duidelijke manier van les geven liet ik dit vooroordeel al snel varen. Yoga is precies wat ik zocht! Ik kan me nu veel makkelijker ontspannen en ook is mijn lichaam veel leniger geworden. Ik kan het iedereen aanraden.”

“Ik merk als ik heel erg gespannen ben door bv onderzoeken of uitslagen ziekenhuis dat alleen al door een paar ademhalingsoefeningen te doen mijn stress-niveau” stukken daalt.”

“Toen ik met yoga begon wilde ik me vooral lichamelijk fitter voelen. Naarmate ik ouder werd voelde mijn lijf stijf en stram en daar had ik last van. Yoga bleek een verrijking. Mijn lichaam werd door dagelijks een reeks oefeningen te doen waarbij het hele lichaam aan bod komt met de week soepeler en inmiddels ben ik fitter dan tien jaar geleden. Daarbij, of ik me geestelijk nou goed of slecht voel, heb ik mijn yoga schema afgewerkt dan voel ik me altijd beter!”

Wij zijn aangesloten bij Vereniging Yogadocenten Nederland, Stoelyoga Nederland, Meer Bewegen voor Ouderen en Venray Beweegt.